semua Kategori

Laman Utama>Servis

● Hunan Xiangyan Seed Industry Co.,Ltd (Peppera Seed) berusaha untuk berorientasikan Pasaran untuk membiak hibrid baharu dan membangunkannya untuk menyasarkan pasaran untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza.

● Berjaya mewujudkan sistem pembiakan komersil pada lada panas. Hanya 0.5% varieti lada baharu telah dipilih daripada kira-kira 5000 kacukan setiap tahun.

● Membekalkan benih berkualiti tinggi yang kadar percambahan, ketulenan genetik, kesucian fizikal dan kelembapan jauh lebih tinggi daripada standard kebangsaan. Dengan merawat dan menyalut benih dengan betul untuk membekalkan benih yang sihat kepada penanam.

● Pemprosesan benih yang selamat dan cekap serta perkhidmatan logistik yang cepat untuk memastikan benih tiba kepada pelanggan tepat pada masanya.

● Membekalkan latihan teknologi penanaman kepada kakitangan teknikal dan petani

● Mengadakan hari padang di kawasan yang berbeza untuk menunjukkan varieti yang baik kepada peniaga dan petani

● Membekalkan perkhidmatan rantaian industri untuk membantu petani menjual buah-buahan ke pasaran segar atau kilang pemprosesan

PASARAN DUNIA

Hunan Xiangyan Seed Industry Co.,Ltd (Peppera Seed) telah Menubuhkan rangkaian pemasaran yang mantap di seluruh negara dan turut bekerjasama dengan lebih 30 negara luar negara dalam pembiakan, penyelidikan dan pembangunan produk, termasuk India, Pakistan, Bangladesh, Thailand, Malaysia, Vietnam, Nepal, Turki, Jordan, Australia, Israel, Jepun, Nigeria, Tanzania dan lain-lain.